Guds Nye Pakts Kirke - Logo Copyright © 1996-2008 NCCG - All Rights Reserved
Return to Main Page

Hör Israel,
Yahweh vår Elohim,
Yahweh är Echad!
(5.Mosebok.6:4)

RESURSER

Starta här...

Ansvarsfriskrivning

Introduktion til GNFK

Symfoni av sanningar

I ett nötskal

Frälsningsplan


Allmänt

Artiklar

Bibelkurs

Högtider

Intervjuer

Sekter

Sverige

Olivgrenen

Profetior

Sabbatstal

Diverse

Akut hjälp!

Barnhem

CD-ROM

Copyright

Donationer

Kalender

Kontakt

Publikationer


Svensk-Norsk
Andlig Union

Norsk-svensk andelig union


Ämnen

Arameiska NT

Bibeln, Undersök

Frälsningsplan

Gudomen

Hedniska högtider

Jakobs nöd

Karismatiker

Kors, Jesu

Kristen tro

Lagen avskaffad?

Privatkristen

Psykvården

Sabbaten

Sabbaten och högtider

Sista församling

Skapelsesberättelsen

Svensk-Norsk union

Tintomaras dikt

Tror, Vi

Vittnesbörd, Mats

Yahwehs Högtider


Andra GNFK websidor

GNFK i Norge (GNPK)

Guds Nye Pakts Kirke i Norge

NCCG Main (English)

Main English Homepage

ME in Deutschland

Tyska siden


Dskussionsgrupper

Messianic Evangelicals


DIVERSE

Utförsäljning av
mormonlitteratur


NYMÅNEN
Sal.81:3-4; 104:19; Jes.66:23; 5.Mos.29:6

CURRENT MOON


GNFK i Skandinavia
GMT + 1

SERVICE

Official MLT Logo - Strictly Copyright (c) 2015 MLT - All Rights Reserved

"Frid lämnar jag kvar åt er,
min frid ger jag er.
Jag ger er inte det som världen ger.
Känn ingen oro och tappa inte modet"
(Joh.14:27, övs.1999)

Välkommen alla som söker efter den fulla sanningen och dom som känner och älskar Yah´shua Messias (Jesus Kristus) eller som har en äkta vilja att lära känna Honom och vara totalt fria från lögnerna och villfarelserna i det världsliga systemet, inklusive det falska kyrko-systemet och få verklig inre frid.

Denna hemsida är inte till för dom fega eller för dom som inte är villiga att plantera någon av de sanningar som de kanske lär sig här. Reaktionen som många får när deras illusioner krossas av sanningen är inte olik den som när ett barn får när det blir informerad om att jultomten är en myt. De kommer att hata dig innan dom accepterar att det är sant. Det är risken du tar när du läser artiklarna här. Vi för vår del accepterar risken att bli hatade för att vi talat om sanningen för dig. Vi älskar sanningen över allt annat. Vi vet från personlig erfarenhet att "sanningen skall göra dig fri" (Joh.8:32)

Att upptäcka sanningen av Matrix som är denna väldens system är mycket störande och kommer att lämna dig djupt orolig utan hjälp. Om du inte är villig att acceptera den enda hjälp som fungerar - erbjudandet av frälsningen i Yah´shua Messias - då är det bättre att du fortsätter och förblir som du är. Yah´shua (Jesus) uppmanar oss att "beräkna kostnaden" (Luk.14:28) innan vi överlåter oss. Om du beslutar att välja Yah´shua kommer det att kosta dig allt som du har fått. Du måste ta fullt personligt ansvar för dina val om du fortsätter att läsa. Så ta tid, fundera och överväg noga din valfrihet. Om du beslutar dig att fortsätta eller inte, var snäll och läsa disclaimern nedan:

Click here

Du kommer att förstå att det är en av de mest utmanande hemsidorna på internet. Vad du än läser här, lite eller mycket, det kommer du aldrig att glömma och och du kommer aldrig att bli densamme igen. Sanningen - om du accepterar den eller inte - kommer alltid att märka dig- den försvinner aldrig.

Men du är förvarnad: emedan anden i människan glädjer sig över sanningen, så är ofta den fallna köttsliga naturen lika retad av den. Du måste förvänta båda reaktionerna därför att sanningen frambringar både det bästa och sämsta hos dig. Som en del av vårt ansvar av att förse dig med denna information är vi också villiga att hjälpa dig i din personliga andliga resa.. Vi däremot förväntar oss att alla kommer att ta på sig sitt fulla ansvar för de val de gör. Såvida du har varit ärlig, var snäll och fortsätt.

Vi ber Yahweh´s välsignelse över dig vare sig du har gått vidare eller stannat kvar. Må du fyllas med Hans Kärlek och må Hans Shalom (Frid) vara över dig!

Om du är här för första gången, rekommenderar vi dig att starta med Indroduktion och sedan läser En Symfoni av Sanningar, Vad Vi Tror i ett Nötskal och Yahwehs Väg innan du fortsätter med resten av materialet. Om du aldrig har mött Kristus och vill höra någons vittnesbörd, var snäll och se filmen En Glimt av Evigheten (på engelska). För att känna på pulsen vad vi gör, är du också inbjuden att bli med i vår Diskussions Grupp:

Kärlek är som daggen
som faller på både
nässlor och liljor

(Svenskt ordspråk)

Logo copyright © 1987-2009 NCCG - All Rights reserved

"Dina fiender skall förgås men de som älskar dig skall vara som solen när den går fram i sin kraft"

Yahweh är min herde, ingenting skall fattas mig. Han för mig i vall på grönna änger, Han låter mig vila vid lugna vatten. Han ger mig ny kraft och leder mig på rätta vägar, sitt namn till ära. Inte ens i den mörkeste dal fruktar jag något ont, ty du är med mig, din käpp och din stav gör mig trygg. Du dukar ett bord för mig in mina fineders åsyn, du smörjer mitt huvud med olja och fyller min bägare til brädden. Din godhet och nåd skall följe mig varje dag i mitt liv, och Yahwehs hus skall vara mitt hem så långe jag lever (Psalm 23)

SKANDINAVISKA SAMMANKOMSTER
Pesach 2011 i Sverige

Möten (kommer..)

Kalender 2011-12 | Församlingar

Vi tillber vår Himmelske Fader Yahweh
gennom hans Son Yah'shua (Yeshua/Jesus)

Vem är du som stämplar vishet som mörker, i det du taler så utan insikt? Omjorda nu som en man dina höfter! (Job 38:2-3a)


Norsk-Svensk Åndelig Union

"Det betyder egentligen inget vilka slags svårigheter och prövningar du har här på jorden, det som avgör är hur du tar emot dem. Det är den verkliga prövningen"
(Yah'shua till Neddie Pitcher)

Lägg en NCCG.ORG länk
till din webbsida!

Kopiera och klistra in följande logo:

GNPK

Google
WWW NCCG.ORG

Messianic Israel Alliance (MIA) Website

Arkiv: 6.juni, 2008 - 6.juni, 2009

zoom

Karta över de som besöker webbsidan (sen 7. juni, 2009)

Gäst nr.
amazing counters
sen 7.januar 1999

Kontakt oss


Copyright © 1987-2011 Guds Nya Förbunds Kyrka® - All Rights Reserved