Logo Copyright © 2007 NCCG - All Rights Reserved
Return to Main Page

RESURSER

Ansvarsfraskrivelse

Introduksjon til GNPK

Sannhetens symfoni

Nøtteskal

Frelsesplan


Generelt

Artikler

Bibelkurs

Høytider

Intervjuer

Kulter

Norge

Olivengrenen

Profeti

Sabbatstaler

Diverse

Akutt hjelp!

Barnehjem

CD-ROM

Copyright

Donasjoner

Kalender

Kontakt

Menigheter

Publikasjoner


  OLIVENGRENEN

  9. "Vil Du tale,
  O Herre, om vin?"

  PWNC 880419 (10, 172)
  Del 1 (v.1-15)
  2. DANSK UTGAVE

  Åbenbaring modtaget som svar på spørgsmålet: "Vil Du tale, O Herre, om vin?" [Rosenborg, Oslo, Norge]. Oversatt fra engelk til dansk af Yochanan.

  1. Se, vin er en latterliggørende efterlignelse - og den der elsker vin skal ikke blive rig på åndelige værdier.

  2. Bad Jeg ikke Min Tjener Johannes {døber}, Zakariases søn, at han ikke skulle drikke, hverken vin eller stærk drik, for at han skulle blive stor i Herrens øjne, og blive fyldt med den Ruach haQodesh? (Lukas 1:15).

  3. Sandelig, lige fra morders liv, drak Min Tjener Johannes ikke vin, og sagde Jeg ikke at der ikke var større profet end Johannes Døber? (Mattæus 11:11)

  4. Du skal kun drikke en lille smule vin for din maves skyld, som medicin, som Jeg har befalt dig, men du skal ikke drikke vin for at blive festlig,, heller ikke for for at drukne {skjule} sorg eller af bare lyst. (Habakkuk 2:15)

  5. Skulle der alligevel være nogle blandt jer, som drikker vin eller spiritus {stærke drikke}, så forstå, at det ikke er godt, endslige påskønnet i din Faders Øjne,

  6. Kun når I er forsamlet for at nyde nadvern for Hans Åsyn. Og, bemærk venligst, som er skrevet, dette skulle være vin, ja, ren saft, af vindruer, hvilket betyder: ny, ugæret druesaft og hjemmelavet.

  7. Og se, du havde troet, at det var gjæret vin, men der har du troet forkert, for gjært vin er dragers gift (Johannes Åbenbaring 18:3).

  8. I skulle gøre som Jeg siger, og ikke som mennesker i almindelighed siger, siger Yahweh, for Jeg irettesatte Min Tjener Jeremias, da Jeg bad ham prøve at give vin til Rekubitterne i Templet (Jeremias 35).

  9. Og velsignede Jeg ikke Daniel, da han satte sig for ikke at ville gøre sig uren med den vin kongen af Babylon drak? (Daniel 1:8)

  10. Se, Jag skal give jer vin, men det skal være vin fra Min Hellige Ånd. Ligesom Jeg har lovet gennem Min Tjener Joel:

  11. "På hin dag skal bjergene dryppe af most og højene fylde med mælk; alle Judas bække skal strømme med vand, og en kilde skal vælde frem fra Herrens Hus og vande Akacie dalen." (Joel 3:23)

  12. Du skal leve af hvert ord der kommer fra Herrens mund. Har Jeg ikke sagt det klart nok til dig? Se, de uomvendte kan drikke beskedne mængder vin, men du er kaldet til et bedre liv.

  13. Ved hjælp af saften fra vin kan et menneske falde, ja, ved at lytte til Satans stemme;

  14. Og ved hjælp af saften fra druer skal et menneske blive frelst, ved at omvende sig fra sine synder og holde sig med hele sin kraft, sind og styrke til Kristus hans Frelser.

  15. Og se, hvis han gør dette, så skal han blive retfærdiggjort. Amen.

  (Del 2: v.16-24)

  Klikk på flagget for å se på hele Olivengrenen (åpenbaringer, syner, osv.) på englesk

  Laget: 7. juli 1999
  Oppdatert: 9. november 2004


  Copyright © 1987-2008
  Guds Nye Pakts Kirke
  Yahwehs B'rit Chadashah Forsamling