Logo Copyright © 2007 NCCG - All Rights Reserved
Return to Main Page

RESURSER

Ansvarsfraskrivelse

Introduksjon til GNPK

Sannhetens symfoni

Nøtteskal

Frelsesplan


Generelt

Artikler

Bibelkurs

Høytider

Intervjuer

Kulter

Norge

Olivengrenen

Profeti

Sabbatstaler

Diverse

Akutt hjelp!

Barnehjem

CD-ROM

Copyright

Donasjoner

Kalender

Kontakt

Menigheter

Publikasjoner


  #14. Ikke blind
  av Christopher C. Warren

  Skriftsmeditasjon: 2. Korintierbrev 6:1-13

  Jeg håper at det nå har gått opp for alle av oss at vår seier i Kristus ikke ligger i å rømme vekk fra problemene våre, men i å konfronteres med dem i tro. Den kristne som velger å (a) følge ørkenens vei, og (b) fortsette å gå uansett vil til slutt ha en slik konklusjon. Det kan jeg love dere. Vi må lære å gjøre det beste ut av det gode så vel som av det dårlige, og akseptere at Yahweh har ordinert forholdene til å være slik for vår frelse og helliggjørelse.

  En ting vi aldri må gjøre er å bli blindet av det livet kaster på oss, enten det er materialisme, spissfindige fordreininger av kristne læresetninger, ekteskapsproblemer, problemer med selvverdet, eller hva enn det skulle være. Vi må lære å heve oss over problemene og holde de åndelige målene i fokus hele tiden. Ved å holde øynene på målet og å akseptere problemene som en del av vår åndelige vekst, unngår vi rømmingsmentaliteten som lar oss gå til siden for de vanskelige tingene som kommer opp.

  De som prøver å være åndelige ved å ignorere livets virkelige saker ender opp med falsk åndelighet. Jeg kjenner så mange mennesker som, i det de nekter å møte viktige personlige problemer, fordyper seg i skriftene, bønn, og misjonsarbeid i en slik grad at de blir så himmelsk sinnede at de ikke er til noen jordisk nytte.

  Så hva prøver du å gjemme deg unna? Tvangsrøyking? Seksuell tvang? Drikketrang? Bindende sinne? Bindende frykt? Prøver du å fornekte et problem ved å bli "overåndelig" i stedet? Ikke gjør det, fordi det er en stor løgn! Konfronter virkeligheten!

  I Romerbrevet 8:38-39 identifiserer Paulus ti ting som ikke kan splitte oss fra Yahwehs kjærlighet i vår Herre Yah'shua haMashiach. La oss se på dem sammen.....Hvem kan fortelle meg hva disse ti tingene er? [Død, liv, engler, demoner, det som er nå, det som kommer, krefter, høyder, dybder, eller noe annet som er skapt]. Det stemmer. Når Yahweh roper opp disse ti tingene mener Han ikke å begrense den kristne seieren til kun disse mulighetene. Egentlig sier Han: "Ikke noe kan ødelegge dere dersom dere ikke vender dere bort fra (Meg)". Noen har kalt disse "Ti Ondskapens Hester" som prøver å ri oss ned og tråkke oss ned under håvene sine. Og jeg tror på dette, fordi her om dagen når jeg ba om et spesielt problem så jeg i et syn en hest som steilet opp over meg og holdt på å tråkke meg ned!

  Vi må imidlertidig erfare at vi ikke trenger å la dem ri oss ned. I stedet skulle vi gripe tøylene deres, svinge oss opp i salen, og ri dem dit vi ønsker at de skal gå. Når vi har lært hvordan vi skal gjøre det lærer vi ikke bare hvordan vi skal leve, men å leve seiersrikt. La oss be:

  Himmelske Far, min Frelser og Elohim, hjelp meg til aldri å glemme at enhver seier jeg oppnår ikke er min, men vår. Når du er i meg virker Ditt seirende liv gjennom meg. Måtte jeg aldri si om noen seier, "jeg klarte det", men "vi klarte det!". I Yah'shuas navn. Amen.

  Tilbake til hovedsiden

  Laget: 12. november, 2004
  Oppdatert: 12. november, 2004


  Copyright © 1987-2008
  Guds Nye Pakts Kirke
  Yahwehs B'rit Chadashah Forsamling