Logo Copyright © 2007 NCCG - All Rights Reserved
Return to Main Page

RESURSER

Ansvarsfraskrivelse

Introduksjon til GNPK

Sannhetens symfoni

Nøtteskal

Frelsesplan


Generelt

Artikler

Bibelkurs

Høytider

Intervjuer

Kulter

Norge

Olivengrenen

Profeti

Sabbatstaler

Diverse

Akutt hjelp!

Barnehjem

CD-ROM

Copyright

Donasjoner

Kalender

Kontakt

Menigheter

Publikasjoner  PROFETISK DRØM: GARNET
  NÆRT FORESTÅENDE
  VEKKELSE I DEN NYE PAKT
  av Herman Rustad
  Sett på 17. november, 1998, kl. 09:30

  Jeg står på en strand, sammen med flere andre i bakgrunnen, ved et fiskevann. Uten noe forvarsel, og uten noen tilsynelatende grunn, roper jeg plutselig til mennesker på andre siden av vannet: "Massevis av fisk, kom og hjelp oss!" Enda jeg ikke kan se noe. Stor jubel på motsatte strand. Mennesker springer for å forberede seg. Jeg roper: "Skynd dere". De kommer springende ut i vannet, da det var svært grundt mellom meg og den andre stranden, sirka 30-40 cm dypt vann. Jeg var redd dette ville skremme fisken i feil retning.

  Plutselig roper jeg forklarende til dem: "Det er garn i vannet som stenger fisken inne i vika". Og samtidig kommer et garn uten hjelp av noen, stående av seg selv, opp av vannet flere meter over vannflaten. Garnet står i løse lufta og stenger fisken inne i vika mellom meg og mine ukjente venner på motsatte siden av vannet. Garnet blir holdt oppe og styrt av usynlige hender.

  Ved siden av garnet ligger det flere båter. Hvem som befinner seg i båtene ser jeg ikke for jeg kan bare skimte dem som mørke skygger. Da, mens jeg ser garnet stå i det grunne vannet ser jeg menneskene fra den andre stranda springe i riktig retning (altså mot grunna) i det grunne vannet, samtidig med dette ser jeg flere fiskestimer med til sammen mange hundre fisk komme inn i denne grunne vika, med krystallklart vann, men med gjørmet skitten, bunn. (Typisk langgrunn strand med med jevnt farget gråbrun gjørme, når du trår ut i dette synker du ned i gjørma.)

  På min strand står det, ved et lite bål, gjennomsiktig glassaktig/sølvren tilsynelatende levende fisk omfattet av et himmelsk lys ovenfra, med fokus kun på fiskene og bålet. Merkelig nok ser den ut til å trives utmerket. (Jeg kan ikke beskrive denne fisken på annen måte enn som himmelsk fisk). De ligner, der de står oppreist ved bålet på stranda, små statuer i gjennomsiktig glass med sølvtegninger på. Disse fiskene snakker faktisk med hverandre, og er tydeligvis de første fangede fiskene fra denne kjempefangsten og skal fortelle meg hvor herlig denne fangsten er.

  Hvor fiskene, garnet, båtene, bålet og fiskene på stranda kommer fra, vet jeg ikke -- det virker som alt kommer ingensteds fra ut av mørket. Åsene og skogen omkring meg, og til og med stranda jeg står på er i stummende mørke, som ved midnatt med svart himmel, men like fullt er den grunne vika med hele dette senario lyst som ved høylys dag. Det er helt tydelig en plutselig og hektisk hendelse. Dette skjer raskt! Drømmen slutter mens jeg ser fiskene innestengt i den grunne vika, men fremdeles i vannet.

  Laget: 21. november, 1998
  Oppdatert: 21. november, 1998


  Copyright © 1987-2008
  Guds Nye Pakts Kirke
  Yahwehs B'rit Chadashah Forsamling