Logo Copyright © 2007 NCCG - All Rights Reserved
Return to Main Page

RESURSER

Ansvarsfraskrivelse

Introduksjon til GNPK

Sannhetens symfoni

Nøtteskal

Frelsesplan


Generelt

Artikler

Bibelkurs

Høytider

Intervjuer

Kulter

Norge

Olivengrenen

Profeti

Sabbatstaler

Diverse

Akutt hjelp!

Barnehjem

CD-ROM

Copyright

Donasjoner

Kalender

Kontakt

Menigheter

Publikasjoner  140. DrÝm om disippelskap
  av Trond Standnes


  Natt til 21. november, 1995, kom denne drømmen til meg:

  Jeg befant meg plutselig gående mellom noen sand-dyner. Her og der var det gress-tuer. Jeg var i et varmt land. Det vår blå himmel og solen skinte. Jeg vandret i sanden sammen med en håndfull venner. De var mine trosfeller i Kristus.

  Vi gikk og ventet på en engel fra himmelen som skulle levere noe til oss.

  Med ett kom engelen. Rundt hode hadde den noe som lignet et pannebånd eller krone med mønster av gull. Engelen hadde ganske stor fart og forsvant så snart den hadde satt fra seg et par sandaler i sanden.

  Sandalene var av gull, men samtidig myke.

  Vi visste at disse sandalene var til meg og vi gikk bort til dem. Da jeg tok dem på stod mine venner rundt meg og holdt i meg. For straks sandalene var kommet på mine føtter, var det som om livet skulle ta slutt; at jeg ikke lenger hadde kontroll over det. Mitt liv ble ofret der og da, selv om jeg ikke døde. Jeg hadde en forferdelig dødsangst.

  Mine venner visste hvordan jeg hadde det, og de holdt rundt meg for å gi meg støtte og kjærlighet.

  Jeg visste at sandalene skulle brukes til å forkynne det glade budskap om Yah'shua haMashiach (Jesus Kristus) og Yahwehs rike. Jeg visse da at mange ville stå meg etter livet fordi jeg var blitt en Yah'shuas (Jesu) disippel, og at det ville kreve mitt liv å tjene Ham. Deretter ble jeg ført inn i en sal. Det var ganske mørkt der inne, og det runde gulvet var omgitt av tribuner på alle kanter. På de fullsatte benkene satt voksne mennesker og skrek til meg i sinne. Det var en kaotisk forsamling og jeg følte meg ikke trygg. Da kom den Ruach Elohim (Herrens Ånd) over meg og jeg talte direkte til dem om omvdendelse til Yah'shua haMashiach (Jesus Kristus). De tiet, og jeg talte med myndighet og med enkle ord, og ordene hadde kraft.

  Menneskene på tribunen ble sittende og fundere på det jeg hadde sagt. Deretter forlot jeg salen og den tause folkemengden.


  I 1991 fikk Trond Standnes en profetisk syn av den presiderende patriark at han skulle i framtiden tjene Yahweh som evangelist og GNPK apostel in Zambia, Afrika.

  Laget: 21. november, 2004
  Oppdatert: 21. november, 2004


  Copyright © 1987-2008
  Guds Nye Pakts Kirke
  Yahwehs B'rit Chadashah Forsamling