Logo Copyright © 2007 NCCG - All Rights Reserved
Return to Main Page

RESURSER

Ansvarsfraskrivelse

Introduksjon til GNPK

Sannhetens symfoni

Nøtteskal

Frelsesplan


Generelt

Artikler

Bibelkurs

Høytider

Intervjuer

Kulter

Norge

Olivengrenen

Profeti

Sabbatstaler

Diverse

Akutt hjelp!

Barnehjem

CD-ROM

Copyright

Donasjoner

Kalender

Kontakt

Menigheter

Publikasjoner  104. Er du levende?


  Er du levende? Er du energisk? Føler du noen ganger at du vil eksplodere fordi det bobler på innsiden? Føler du deg evig ung, uansett hvor gammel du er? Det gjør jeg. Og jeg takker Yahweh min Gud for det hver dag.

  Visste du at denne "levendeheten" er en av de mest verdifulle gavene et menneske kan eie? Og at den største læreren denne verden noen gang har kjent ønsket at dette skulle være et av kjennetegnene til etterfølgerne sine?

  Verden er full av mange ødelagte, desperate mennesker, som finner liten eller ingen mening med livet. Selv i rike land lever mennesker som har alt de vil av materielle goder i en verden av følelsesløshet, og er halvt sovende. De kjeder seg og er ufølsomme. De har ofte jaktet ivrig på rikdom, berømmelse, posisjon, og makt, og funnet en slags "levendehet" for en stund. Men den svant bort etter hvert.

  Hvis du vil ha et blikk inn i "levendehet" så se på et lykkelig barn. Ønsker du noen gang at du hadde den samme boblende ungdomsgløden som du kanskje en gang hadde, men ikke lenger synes å kunne finne?

  Ting blir gamle i denne verden. Du kan ikke gjøre noe med det. Huden din vil bli rynket og håret ditt vil bli grått. Biler blir rustne og begynner å falle fra hverandre. Hus trenger stadig til reparasjon. Det trenger også hjertet ditt. Det kan fort kjede seg. Det som en gang var meningsfullt er ikke meningsfullt lenger. Hobbyer og interesser forandrer seg. Søkingen etter penger tilfredstiller ikke lenger. Selv lysten på sex gir seg til sist.

  Jeg gleder meg over livet. Jeg tror vi har blitt gitt livet for å glede oss over det. Jeg gleder meg over alt det livet tilbyr meg, men jeg lar ikke noe kontrollere meg. En gang var jeg interessert i å lete etter materielle ting og fant virkelig en forbigående tilfredstillelse ved dem. Men ikke nå lenger. Jeg har funnet noe mye bedre. Og selv om jeg snart er 40 er jeg mer levede nå en noen gang tidligere i mitt liv. Jeg har funnet en hemmelighet og jeg vil gjerne dele den med deg. Faktisk er det mange andre som jeg, som har funnet denne hemmeligheten, og vil dele den -- uten omkostninger.

  Jeg følger en lære, som ikke alltid desverre, har blitt forstått, og som veldig ofte har blitt misbrukt. Og dette har ofte gitt dens lærer et dårlig rykte. Dette er hva han sa:

   "Min hensikt er å gi evig liv -- i overflod." (Joh.10:10, Det levende testamentet, 1988).

  Han sa også:

   "Jeg er porten (til dette overflodslivet); de som kommer inn gjennom porten....skal gå inn og ut og finne grønne gressganger." (Joh.10:7,9)

  Til slutt,

   "Jeg er veien og sannheten og LIVET."( Joh.14:6)

  Ville du like å bli "levende" igjen ... ikke bare i noen få dager, men for alltid? Ville du like å bobble fullstendig over av glede og liv og finne en uutømmelig forsyning av energi? Jeg vet hvordan det er mulig. Det vil ikke nødvendigvis være lett, men alle gode ting koster noe.

  Hvis du ønsker å vite mer, ta kontakt nå med oss eller en bibel-troende kirke.

  Laget: 30. desember, 1998
  Oppdatert: 8. november, 2004


  Copyright © 1987-2008
  Guds Nye Pakts Kirke
  Yahwehs B'rit Chadashah Forsamling