Logo Copyright © 2007 NCCG - All Rights Reserved
Return to Main Page

RESURSER

Ansvarsfraskrivelse

Introduksjon til GNPK

Sannhetens symfoni

Nøtteskal

Frelsesplan


Generelt

Artikler

Bibelkurs

Høytider

Intervjuer

Kulter

Norge

Olivengrenen

Profeti

Sabbatstaler

Diverse

Akutt hjelp!

Barnehjem

CD-ROM

Copyright

Donasjoner

Kalender

Kontakt

Menigheter

Publikasjoner  44. JOBBTILBUD


  For ikke så lenge siden leste jeg et tilbud om jobb til en enslig mann. Slik var det:

   ØNSKET. En ung, energisk og overgitt mann. Utsettelse for hete, fuktighet, regn, gjørme, millioner av stikkende mygg, giftige planter, piggtråd, og hardt arbeid inngår i jobben.

  Når dere kommer mot slutten av jobbtilbudet, ser dere at lønnen er noe av det laveste du kan få. Hvor mange av dere ville vært tiltrukket av et slikt tilbud?

  Her er et annet tilbud som er funnet i det Nye Testamentet som jeg har forandret litt på:

   ØNSKET. En energisk, hardt-arbeidende og overgitt Nye Pakts Kristen som vil tjene i prestedømmet. Utsettelse for fornærmelser, latterliggjøring, forfølgelse, bedrøvelse og sorg inngår i jobben. Tålmodighet, likevekt, rettferdighet, kjærlighet, snillhet, trofasthet, ærlighet, kyskhet og renhet er krevet for å få jobben.

  Hvis det var alt som var lovet, ville dere da søke på jobben?

  Bare personer med en kunnskap om skriftene og fullstendig tro på Yahwehs løfter ville noen gang søke på en slik jobb. Nå, det første jobbtilbudet var ikke særlig innbydende, eller hva? Men en lignende jobb ble en gang tilbudt vår store patriark Jakob. Som lønn fikk han to vakre koner og to tjenestepiker som skulle bli våre forfedre. Fra dem kom noen av de største personene i historien, inklusivt patriarken Josef, Moses, kong David, og vår Herre og Frelser Yah'shua haMashiach (Jesus Kristus). Vi er også her på grunn av at Jakob tok jobben, fordi Jakob, med det nye navnet Israel, er vår åndelige far.

  Som Nye Pakts Kristne er vi alle -- hver og en av oss -- kalt til Prestedømstjeneste. Det andre jobbtilbudet som jeg leste for dere var jobb-spesifiseringen som Yah'shua (Jesus) har gitt i bibelen. Vil dere akseptere jobben? Hvis dere gjør det så lover jeg dere -- fordi Yahweh har lovet dere det -- alle disse fordelene: en lojal, snill, kjærlig og Kristus-sentrert ektemann eller hustru, sinnsro, visdom, mening i livet, forøket tålmodighet, en mer kjærlig natur, oppstandelse til evig liv, gode lojale venner, barn som vil gi dere stolthet og glede, og mye, mye mer. Faktisk alle de ting som verden ikke kan gi dere.

  Men dere må velge -- enten dere vil akseptere Yahwehs jobb og finne lykke, eller verdens jobb og ende opp skuffede og ulykkelige. Men husk, hvis dere aksepterer jobben, må dere gjøre den bra, med energi, og overgivelse. De som ikke er villige til å arbeide på denne måten trenger ikke å søke. Alle de av dere som er døpt er kalt av Yahweh, og Yahweh kaller på mange av dere som ikke er døpt også. Så jeg inviterer alle de av dere, enten dere er døpt eller ikke, til å reise seg og komme fram til alteret akkurat nå. Amen.

  Laget: 4. august, 1998
  Oppdatert: 1. november, 2004


  Copyright © 1987-2008
  Guds Nye Pakts Kirke
  Yahwehs B'rit Chadashah Forsamling