Logo Copyright © 2007 NCCG - All Rights Reserved
Return to Main Page

RESURSER

Ansvarsfraskrivelse

Introduksjon til GNPK

Sannhetens symfoni

Nøtteskal

Frelsesplan


Generelt

Artikler

Bibelkurs

Høytider

Intervjuer

Kulter

Norge

Olivengrenen

Profeti

Sabbatstaler

Diverse

Akutt hjelp!

Barnehjem

CD-ROM

Copyright

Donasjoner

Kalender

Kontakt

Menigheter

Publikasjoner  42. NYE SKINNSEKKER
  av Bjørn-Isak Larsen (11 år)


   "Men da Jesus hørte det, sa Han: 'De friske trenger ikke til læge, men de som har ondt. Men gå bort og lær hvad det er: Jeg har lyst til barmhjertighet og ikke til offer. For Jeg er ikke kommet for å kalle rettferdige, men for å kalle syndere'" (Matt.9:12-13, ROA-1930).

  Yah'shua (Jesus) kom altså for og rense synderne, eller helbrede de som har det vondt. Mange lurte på hvorfor Han og Hans disipler gjorde mye som var uvanlig for de fleste mennesker. F.eks og være sammen med synderne, eller å spise samtidig som andre fastet. Men han reparerte tankene og følelsene og kroppene deres, så de kunne tåle den nye vinen -- kjærlighetens pakt -- som han ville gi dem. (Matt.9:17).

  Hva trenger vi for å tåle den nye vinen? Jeg er ikke en gang sikker på hva jeg ønsker meg mest av stereoanlegg, sykkel eller hundekjerre. Hvordan kan jeg da vite hva jeg trenger mest fra Yahweh. (Rom.8:26,28).

  Så på denne måten gjør Yahweh alle som Han har valgt -- fordi han kjenner dem -- til nye mennesker. Han gjør det ved og gi oss alt vi trenger, og ved å hjelpe oss, så vi kan klare og bruke alt vi får. Da forstår vi at Han som ikke sparte Sin egen Sønn, slik Paulus sier, har laget oss til nye skinnsekker for vinen Sin.

  I Yah'shuas (Jesu) Navn. Amen.

  Bjørn-Isak Larsen ble døpt noen få dager før han ga denne talen.

  Laget: 4. august, 1998
  Oppdatert: 1. november, 2004


  Copyright © 1987-2008
  Guds Nye Pakts Kirke
  Yahwehs B'rit Chadashah Forsamling