Logo Copyright © 2007 NCCG - All Rights Reserved
Return to Main Page

RESURSER

Ansvarsfraskrivelse

Introduksjon til GNPK

Sannhetens symfoni

Nøtteskal

Frelsesplan


Generelt

Artikler

Bibelkurs

Høytider

Intervjuer

Kulter

Norge

Olivengrenen

Profeti

Sabbatstaler

Diverse

Akutt hjelp!

Barnehjem

CD-ROM

Copyright

Donasjoner

Kalender

Kontakt

Menigheter

Publikasjoner  7. Hva stoler du på?
  av Diakonisse Jannicke Larsen


  For noen uker siden så jeg en film som var tatt opp fra TV -- den het "Gods of the New Age" (Ny Tids guder) -- og den handlet om hvordan mennesker ble lurt til å godta djevelens løgner, vende seg bort fra Gud, og tilbe ham i forskjellige former.

  I løpet av filmen var det en tidligere yoga lærerinne som vitnet om hvordan hun var blitt holdt fange av den hindu-inspirerte Ny Tid tankegangen, og hvordan hun siden hadde funnet den sanne Yah'shua haMashiach (Jesus Kristus).

  Hun fortalte at hun (som de fleste av oss) hadde gått ut i fra at hvis noe føltes godt og ga gode opplevelser eller erfaringer så var det godt... I hennes liv vitnet disse tre måleenhetene om at yoga var basert på kraft og kjærlighet!

  En dag fikk hun øynene opp for at hun egentlig ikke hadde noe utenfor seg selv å måle sannhet opp mot, så hun åpnet bibelen sin og der oppdaget hun at hun var blitt lurt av en av anti-kristusene som det er profetert om at vil komme...

  Derfor er mitt spørsmål til deg som leser: Stoler du mer på din egen dømmekraft enn Yahwehs? Min bønn er at du vil åpne ditt hjerte og ditt sinn for det han ønsker å fortelle deg i bibelen, og bruke den som veileder for hva som er godt og ondt

  Laget: 1. august, 1998
  Oppdatert: 31. oktober, 2004


  Copyright © 1987-2008
  Guds Nye Pakts Kirke
  Yahwehs B'rit Chadashah Forsamling