Logo Copyright © 2007 NCCG - All Rights Reserved
Return to Main Page

RESURSER

Ansvarsfraskrivelse

Introduksjon til GNPK

Sannhetens symfoni

Nøtteskal

Frelsesplan


Generelt

Artikler

Bibelkurs

Høytider

Intervjuer

Kulter

Norge

Olivengrenen

Profeti

Sabbatstaler

Diverse

Akutt hjelp!

Barnehjem

CD-ROM

Copyright

Donasjoner

Kalender

Kontakt

Menigheter

Publikasjoner


  #9. Selvbetraktning under forbønn

  "Men Han selv, fredens Elohim, hellige dere helt igjennom, og gid deres ånd og sjel og legeme må bevares fullkomne" (1 Tess.5:23).

  "Hellige dere helt igjennom". Det store mysterium ved den Ruach haQodeshs arbeide foregår i de uklare områder av vår personlighet som vi selv ikke kan komme inn til. Les den 139. Salme: "Du er morgenrødens Elohim og nattmørkets Elohim, Du er Elohim for fjelltoppene og havets Elohim; men min Elohim, min sjel har videre horisonter enn morgenrøden, dypere mørke enn nettene på jorden, høyere tinder enn noe fjell og større dybder enn noe hav på jorden. Du er Elohim for alt dette, vær da også min Elohim. Jeg kan ikke nå opp til høydene eller til bunns i dypene; i min sjel er motiver som jeg ikke kan spore, drømmer jeg ikke kan komme til - Min Elohim, ransak meg Du".

  Tror vi at Elohim kan ha herredømmet over fantasien langt utenfor der hvor vi selv kan gå? "Yah'shuas blod renser oss fra all synd" - hvis det bare gjelder så langt som vår bevisste erfaring kan se, så Yahweh hjelpe oss. Den mann som er sløvet av synd vil si at han ikke er seg bevisst noen synd. Rensing fra synd må gå til de største høyder og de største dyp i vår ånd, hvis vi vil holde oss i lyset, likesom Yahweh-Elohim er lyset, og den samme Ruach som næret Yah'shua haMashiachs liv, vil nære vår ånds liv. Det er bare når vi beherskes av Yahweh med den Ruach haQodeshs vidunderlige hellighet, at ånd og sjel og legeme bevares i uplettet renhet, uten daddel i Yahwehs øyne, inntil Yah'shua kommer.

  Vi lar ikke våre tanker dvele ved disse Yahweh-Elohims store urokkelige sannheter så ofte som vi skulle.

  Tilbake

  Laget: 31. desember, 2003
  Oppdatert: 31. desember, 2003


  Copyright © 1987-2008
  Guds Nye Pakts Kirke
  Yahwehs B'rit Chadashah Forsamling