Logo Copyright © 2007 NCCG - All Rights Reserved
Return to Main Page

RESURSER

Ansvarsfraskrivelse

Introduksjon til GNPK

Sannhetens symfoni

Nøtteskal

Frelsesplan


Generelt

Artikler

Bibelkurs

Høytider

Intervjuer

Kulter

Norge

Olivengrenen

Profeti

Sabbatstaler

Diverse

Akutt hjelp!

Barnehjem

CD-ROM

Copyright

Donasjoner

Kalender

Kontakt

Menigheter

Publikasjoner


  #2. Vil du g uten vite?

  "Han drog ut uten å vite hvorhen han skulde komme" (Hebr. 11:8).

  Har du noen gang vært "ute" på denne måten? Når du er det, kan du ikke gi noe logisk svar, når noen spør hva du holder på med. En av vanskelighetene i det kristne arbeid er spørsmålet; Hva venter du å utrette? Du vet ikke hva du kommer til å gjøre; den eneste ting du vet er at Yahweh vet hva Han gjør. Du må stadig revidere din holdning overfor Yahweh og prøve om du virkelig er ferdig til å gå ut over alle grenser og stole helt på Yahweh. Det er en slik holdning som holder deg i stadig undring -- du vet ikke hva Yahweh kommer til å gjøre heretter. Hver morgen du våkner er det spørsmål om å "gå ut" og bygge på tillit til Yahweh. "Vær ikke bekymret for eders liv, ... heller ikke for eders legeme" (Luk.12:22), det vil si, tenk ikke på de ting som du hadde omtanke for, før du "gikk ut".

  Har du spurt Yahweh om hva Han vil gjøre? Han vil aldri svare deg. Yahweh forteller deg ikke hva Han skal gjøre; Han åpenbarer for deg, Hvem Han er. Tror du på en Gud som gjør undere? Vil du gå ut i overgivelse til Ham, inntil du ikke blir det minste overrasket over noe Han gjør?

  Sett at Yahweh er den Gud som du vet at Han er når du er Ham nærmest, hvor uforskammet er det ikke da å være bekymret! La ditt livs holdning være et stadig "gå ut" i tillit til Yahweh, så vil ditt liv få en ubeskrivelig tiltrekning, som gir Yah'shua en glede. Du må lære å gå ut over all overbevisning, alle læresetninger, alle erfaringer, slik at det i din tro ikke finnes noe mellom deg og Yahweh.

  Tilbake

  Laget: 26. desember, 2003
  Oppdatert: 26. desember, 2003


  Copyright © 1987-2008
  Guds Nye Pakts Kirke
  Yahwehs B'rit Chadashah Forsamling