Logo Copyright © 2007 NCCG - All Rights Reserved
Return to Main Page

RESURSER

Ansvarsfraskrivelse

Introduksjon til GNPK

Sannhetens symfoni

Nøtteskal

Frelsesplan


Generelt

Artikler

Bibelkurs

Høytider

Intervjuer

Kulter

Norge

Olivengrenen

Profeti

Sabbatstaler

Diverse

Akutt hjelp!

Barnehjem

CD-ROM

Copyright

Donasjoner

Kalender

Kontakt

Menigheter

Publikasjoner


  #1. La oss holde oss til saken

  "Slik er det min lengsel og mitt håp at jeg ikke skal bli til skamme i noe, men at Messias nå som alltid må bli æret ved mit legeme i all frimodighet, enten det skjer ved liv eller med død" (Fil.1:20, 1988).

  Mitt ytterste for Hans høyeste. "Mit håp om at jeg ikke skal bli til skamme". Vi vil alle bli gjort til stor skamme hvis vi ikke gir etter for Yah'shua på det punkt hvor han har bedt oss å gi etter for Ham. Paulus sier: Jeg har tatt den besluttning å være mitt ytterste for Hans høyeste. Å komme dit er et spørsmål om vilje, ikke om fornuft eller vurdering, det gjelder en absolutt og ugjenkallelig overgivelse på det punkt. Det er en overdreven hensynsfullhet mot oss selv som avholder oss at det er andre vi tar hensyn til. Når vi tar hensyn til hva det vil koste andre hvis vi adlyder Yah'shuas kall, sier vi til Yahweh at Han ikke vet hva vår lydighet vil føre til. Hold deg til saken; Han vet det. Lukk alle andre hensyn ute og hold deg framfor Yahwehs ansikt med dette ene formål: Mitt ytterste for Hans høyeste. Jeg har bestemt meg for å være absolutt og helt for Ham og for Ham alene.

  Min fryktløshet for Hans hellighet. "Enten det skjer ved liv eller ved død". Paulus er bestemt på at ingenting skal skremme ham fra å gjøre nøyaktig hva Yahweh vil. Yahwehs bud må føre til en krise i vårt liv, fordi vi ikke gir akt på det, når Han behandler oss lempelig. Han bringer oss til det sted hvow Han ber oss å være vårt ytterste for Ham, og vi begynner å diskutere. Så fører Han oss ved sitt forsyn til en krise hvor vi må ta en avgjørelse, for eller mot, og på det punkt møter vi "det store vannskille".

  Hvis krisen er kommet til deg i en hvilkensomhelst sak, må du overgi din vilje til Ham absolutt og ugjenkallelig.

  Tilbake

  Laget: 26. desember, 2003
  Oppdatert: 26. desember, 2003


  Copyright © 1987-2008
  Guds Nye Pakts Kirke
  Yahwehs B'rit Chadashah Forsamling